Dutch Design Week: Leraar van de toekomst

Van zaterdag 21 t/m zondag 29 oktober 2023 is het Dutch Design Week. In samenwerking met Ideate presenteert het ministerie van OCW de expositie 'Op zoek naar de leraar van de toekomst.'

Leraar worden

Tijdens deze expositie is er de mogelijkheid om te verdwalen in het land van de leraar van de toekomst. Een ontdekkingsreis naar de uitdaging, diversiteit en flexibiliteit van het beroep van leraar. Door middel van verschillende zones worden de bezoekers geprikkeld om na te denken over de eigen kwaliteiten. 

Locatie van de expositie

Je vindt de stand van Ideate en het ministerie van OCW in Hall 1 (stand 7) van het Klokgebouw in Eindhoven. De expositie is elke dag (van 21 t/m 29 oktober) te bezoeken van 11.00 uur tot 18.00 uur.  Voor toegang tot het Klokgebouw (en de overige locaties tijdens de Dutch Design Week) moeten bezoekers in bezit zijn van een DDW-ticket. 

Meer informatie over de expositie, toegangsbewijzen en de organisatie is te vinden via de website van de Dutch Design Week.