Flexibele inzet onderwijspersoneel in RAP-regio Zeeland dankzij strategische personeelsplanning

Het Transfercentrum Onderwijs Zeeland biedt maatwerk op de vraag naar flexibele inzet van onderwijspersoneel in de RAP-regio Zeeland. Met de SPP-module van het Scenariomodel PO kunnen zij tot zeven jaar vooruit kijken in de personeelsbehoefte van de regio. Met het Scenariomodel PO zijn ook zij goed voorbereid op de toekomst.

Scenariomodel primair onderwijs

In een video vertellen Eric Reekers, directeur Transfercentrum Onderwijs Zeeland, en Saskia Szarafinski, programmamanager Regionale Aanpak Personeelstekort Zeeland, over het belang van strategische personeelsplanning en de voordelen van het gebruik van het Scenariomodel PO.

Krijg ook inzicht in de personeelsbehoefte in uw regio op de website scenariomodelpo.nl.