Inrichten van een regionaal loket op basis van het DOR-model

Een regionaal loket of informatiepunt op de onderwijsarbeidsmarkt helpt geïnteresseerden, die willen werken in het onderwijs, verder op weg in de regio. Hoe richt je, via de denklijn van richten, inrichten en verrichten, een regionaal loket in, hoe beschrijf je dit en hoe vindt de evaluatie plaats? De kijkwijzer ‘Inrichten van een regionaal loket op basis van het DOR-model’, dat door Voion is ontwikkeld in samenspraak met enkele projectleiders van de RAP-regio’s, is bedoeld om regio’s in dit proces te ondersteunen.

Het DOR-model biedt een handvat om naar een organisatie te kijken en de mechanismen die hierin plaatsvinden te evalueren en te verbeteren. In dit model staan de drie hoofdprocessen die zich in een organisatie afspelen centraal:

  • Doelen stellen
  • Organiseren
  • Realiseren

Kijk voor meer informatie over de kijkwijzer 'Inrichten van een regionaal loket op basis van het DOR-model’ op de website van Voion.