Terugblik RAP-vierdaagse 2020: een actieve wandeling

Van 9 tot en met 12 november 2020 vond de vierdaagse van de Regionale Aanpak Personeelskort (RAP) plaats. We hebben stevig doorgelopen met elke dag zo’n 50 deelnemers. Tijdens deze digitale wandelingen bespraken we de thema’s: werving en het regionale loket, zij-instroom, behoud van personeel door een aantrekkelijke werkomgeving en loopbaanontwikkeling en anders organiseren. Het delen van kennis en ervaringen stond centraal. Van iedere RAP-bijeenkomst is een visueel verslag beschikbaar, waarin al deze kennis en ervaringen zijn vastgelegd.

Een rugtas vol nuttige informatie voor vervolgstappen met de RAP

Op de website van het Arbeidsmarktplatform PO vindt u per themadag alle visuele verslagen en tips voor meer informatiebronnen, factsheets en publicaties.