13 april Verdiepingssessie zij-instroom

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Op dinsdag 13 april vindt van 10:30 tot 12:00 organiseert het Arbeidsmarktplatform PO een online verdiepingssessie over zij-instroom. Hester de la Parra en Josine van den Elsen, van het ministerie van OCW, geven een update over de modernisering van zij-instroom.

In dit traject zijn zeven thema’s uitgewerkt, waaronder regionalisering, geschiktheidsonderzoeken en verantwoordelijkheidsverdeling van scholing en begeleiding. Daarna gaan we in deelsessies uiteen om van elkaar te horen wat er in verschillende regio’s gebeurt, waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij kunt gebruiken. Tot slot sluiten we af met het in beeld brengen van de gezamenlijke knelpunten.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via de aanmeldlink. Uiteraard mag u deze link ook doorsturen aan een geïnteresseerde collega.