16 juni Verdiepingssessie (inbedding) zij-instroom

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Op 16 juni 2021 vindt een online verdiepingssessie plaats over de (inbedding) van zij-instroom. Samen met het ministerie van OCW, geeft Voion een update over de modernisering van zij-instroom.

In dit traject zijn zeven thema’s uitgewerkt, waaronder regionalisering, geschiktheidsonderzoeken en verantwoordelijkheidsverdeling van scholing en begeleiding. Daarna gaan de deelnemers in deelsessies uiteen om van elkaar te horen wat er in verschillende regio’s gebeurt, waar u tegenaan loopt en waar u hulp bij kunt gebruiken. Tot slot sluiten wordt afgesloten met het in beeld brengen van de gezamenlijke knelpunten en worden adviezen geformuleerd voor een mogelijk vervolg.

Meer informatie en aanmelden

  • Datum en tijd: 16 juni 2021 van 09:00 tot 10:30 uur
  • Locatie: online
  • Doelgroep: (deel)projectleiders en andere betrokkenen bij zij-instroom in hun regio
  • Gespreksleiders: Robert Hommen en ministerie van OCW

Aanmelden: In verband met de breedte van het onderwerp zijn naast (deel)projectleiders bij de (inbedding) zij-instroom ook andere collega’s die betrokken zijn bij dit thema van harte welkom. De (deel)projectleiders van de RAP-regio's hebben een uitnodiging ontvangen voor deze bijeenkomst. In de e-mail staat een aanmeldlink.