20 mei Verdiepingssessie Strategisch PersoneelsPlanning

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Op donderdag 20 mei 2021 organiseren we van 10:30 tot 12:00 uur een online sessie over Strategisch PersoneelsPlanning (SPP). Saskia Struik van VfPf geeft uitleg over de verschillende aspecten van strategisch personeelsbeleid.

Hans Schwartz van het Arbeidsmarktplatform PO vertelt daarna hoe de SPP-module van het Scenariomodel PO kan worden gebruikt om richting te geven aan dit beleid en dit verder te onderbouwen. Vervolgens delen Eric Reekers, directeur Transfercentrum Onderwijs Zeeland en Saskia Szarafinski, projectleider PO van RAP Zeeland, hun ervaringen uit de Zeeuwse praktijk met strategisch personeelsbeleid en SPP. Ook bieden we tijdens deze sessie in kleinere
groepen ruimte voor vragen.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via de aanmeldlink. Of stuur de link
door aan een geïnteresseerde collega. Hebt u voorafgaand aan deze sessie al een prangende vraag? Stuur die dan aan Hans Schwartz, h.schwartz@caop.nl.