30 september Online masterclass ‘Anders organiseren, anders formeren’

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Microsoft Teams

In de plannen voor de Regionale Aanpak Personeelstekorten (RAP) is veel aandacht voor de actielijn innovatie en anders organiseren. Om theorie en praktijk met elkaar te verbinden organiseert Voion de online masterclass ‘Anders organiseren, anders formeren’ voor de regio’s in het vo en mbo. Tijdens de masterclass gaan deelnemers met elkaar in gesprek en delen kennis over dit thema en de plannen.

De masterclass wordt begeleid door Jack de Bruin en Hans Schwartz, adviseurs van Voion.

Doelgroep en aanmelden

De online masterclass is uitsluitend bedoeld voor (deel)projectleiders, schoolbestuurders en betrokken medewerkers van de RAP-regio’s in het vo en mbo. Projectleiders en betrokken schoolbestuurders en uitvoerders bij de subsidie Regionale Aanpak Personeelstekorten in de regio’s ontvangen een uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Meer informatie

Wil je meer weten over het programma. Kijk dan op de website van Voion.