22 september Online bijeenkomst RAP: Het verhaal achter de cijfers

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Microsoft Teams

Op dinsdag 22 september vindt de online bijeenkomst ‘RAP-analyse: Het verhaal achter de cijfers’ plaats. Onlangs is de kwantitatieve analyse rond de aanvragen van de RAP-regeling afgerond. Arbeidsmarktplatform PO heeft de cijfers in kaart gebracht van de deelname per regio en de verschillende samenwerkingsverbanden in de regio. Daarnaast is er een thematische verkenning naar de inhoudelijke accenten van de activiteiten beschikbaar.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Arbeidsmarktplatform PO en de PO-Raad en vindt plaats van van 10.00 tot 11.00. Voor meer informatie over de inhoud van de online bijeenkomst en de mogelijkheid tot aanmelden, kunt u terecht op de website van het Arbeidsmarktplatform PO.