31 maart GEANNULEERD: Kennisdelingsbijeenkomst regionaal loket: 'Het loket is geopend'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Utrecht, Social Impact Factory

UPDATE: Vanwege de maatregelen om het Coronavirus in te dammen, is deze bijeenkomst geannuleerd. De organiserende partijen hzullen na 6 april 2020 bezien wanneer een nieuwe bijeenkomst gepland kan worden.

Via de subsidieregeling Regionale Aanpak Personeelstekorten krijgen regio’s subsidie om een regionaal aanspreekpunt of informatieloket in te richten voor geïnteresseerden die willen werken in het onderwijs. Wilt u meer weten over het landelijke onderwijsloket? Wilt u inspiratie opdoen van de regionale loketten uit de zorg? Wit u horen hoe andere regio’s hun loket inrichten? Kom dan naar de kennisdelingsbijeenkomst regionaal loket: 'Het loket is geopend' en ga daarna direct praktisch aan de slag bij het (verder) inrichten van het regionaal loket. 

Praktische informatie

  • Wanneer: 31 maart 2020
  • Tijdstip: van 13.00-17.00 uur
  • Locatie: Utrecht, social impact factory
  • Doelgroep: projectleiders en betrokkenen van bestaande RAL-en nieuwe RAP-regio’s po en vo/mbo

Ga voor meer informatie of aanmelden naar de aanmeldpagina.