31 maart Kennisdelingsbijeenkomst regionaal loket: 'Het loket is geopend'

Activiteitendata
-
Utrecht, Social Impact Factory

Via de nieuwe subsidieregeling Regionale Aanpak Personeelstekorten krijgen regio’s subsidie om een regionaal aanspreekpunt of informatieloket in te richten voor geïnteresseerden die willen werken in het onderwijs. Wilt u meer weten over het landelijke onderwijsloket? Wilt u inspiratie opdoen van de regionale loketten uit de zorg? Wit u horen hoe andere regio’s hun loket inrichten? Kom dan naar de kennisdelingsbijeenkomst regionaal loket: 'Het loket is geopend' en ga daarna direct praktisch aan de slag bij het (verder) inrichten van het regionaal loket. 

Praktische informatie

  • Wanneer: 31 maart 2020
  • Tijdstip: van 13.00-17.00 uur
  • Locatie: Utrecht, social impact factory
  • Doelgroep: projectleiders en betrokkenen van bestaande RAL-en nieuwe RAP-regio’s po en vo/mbo

Meer informatie en aanmelden volgt eind februari via de websites van het Arbeidsmarktplatform PO en Voion.