11 februari Masterclass Zij-instroom en andere doelgroepen voor het onderwijs

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Midden van het land

Dinsdag 11 februari 2020 organiseert Voion de masterclass Zij-instroom en andere doelgroepen voor het onderwijs voor de regio’s van de subsidie Regionale aanpak lerarentekort in het vo en mbo. Deze masterclass biedt de nodige verdieping op de aanpak van het lerarentekort in de regio en is een vervolg op de kennisdelingsbijeenkomst van eind september 2019.  

Tijdens deze masterclass gaan de deelnemers interactief aan de slag met de kantreis van zij-instromers en andere doelgroepen in het onderwijs. De klantreis begint op het moment dat potentiële kandidaten beginnen na te denken over een overstap naar het onderwijs. Op welke wijze organiseer je als regionale samenwerking deze klantreis? Wat is er voor nodig? Welke onderdelen moeten er zeker vooraf doordacht zijn en hoe zorg je uiteindelijk voor een goede matching en volwaardig opleidingstraject? Wat zijn de behoeften van kandidaten, scholen en samenwerkende bedrijven?

Masterclass Regionale aanpak lerarentekort vo/mbo

Deze masterclass is de tweede in een reeks die Voion organiseert. In het voorjaar van 2020 worden nog een aantal masterclasses georganiseerd, zoals:

  • Masterclass professionaliseren, oriënteren, opleiden en begeleiden
  • Masterclass innovatie en anders organiseren

Voor meer informatie over en aanmelden voor de masterclass kunt u terecht op de website van Voion.